אם לא יצא לכם לטעום רביולי עד עכשיו אז זה מאכל איטלקי קלאסי. שתי שכבות פסטה עם מילוי ביניהן. המילוי יכול להיות מבוסס על בשר, דגים, ירקות, גבינות, פטריות ועוד ומוגש טובל ברוטב: All panna (רטבים עם שמנת), פסטו, Sugo di pomodoro (רוטב עגבניות). ככל שהמילוי עדין יותר מכינים רוטב עדין יותר. אגב, מתכון לרביולי ברוטב שמנת פטריות תמצאו כאן.
קיבלתי השבוע 2 חבילות רביולי `חמים וטעים` באדיבות אתר Leaders: רביולי בטטה ורביולי במילוי גבינה. קודם כל הופתעתי מגודל האריזה והמחיר: 34 ש"ח - 800 גרם!
החלטתי להכין משהו...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה